zoek login
logo

educatie

home  >  educatie  >  hoger onderwijs


workshops voor leraren in opleiding
De workshops en activiteiten van TA zijn ook interessant voor leraren (in opleiding). Ze ervaren zelf hoe een workshop voor leerlingen kan zijn. Achtergronden, vakdidactiek en inhoudelijke motivatie komen eveneens aan bod. Er kan op specifieke wensen worden ingegaan.


spelworkshop
Op zoek naar een eigen interpretatie van de toneelteksten onder leiding van een theaterdocent van Toneelgroep Amsterdam. Samen lezen, onderzoeken, spelen en kijken.


rondleidingen
De wereld van het theater, toen en nu ontmoeten elkaar in de Stadsschouwburg Amsterdam. In de schouwburg, die getuige was van bijzondere momenten in de theatergeschiedenis, maakt TA eigentijds theater. Een kijkje in het oude en het nieuwe gebouw, de kleedkamers, op het toneel en op het schellinkje.


spelen met de werkelijkheid
Er zijn dit seizoen geen speciale Spelen met de werkelijkheid-dagen voor onderwijs. Wel zijn er 2 dagen Spelen met de werkelijkheid voor iedereen die graag actief met theater bezig is en zich wil verdiepen in de voorstelling Lange dagreis naar de nacht (12 dec) en/of De stille kracht (23 jan). Meer informatie over deze dagen vindt u hier.


share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald

 
 
 
song from far away

song from far away

za 28 nov 2015 - 20:30
Verkadefabriek
Den Bosch
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
glazen speelgoed

glazen speelgoed

ma 30 nov 2015 - 20:15
Stadsschouwburg Groningen
Groningen
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
la voix humaine

la voix humaine

di 01 dec 2015 - 20:00
Agnietenhof
Tiel
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst