zoek login
logo

educatie

home  >  educatie  >  organisatie & kosten


Wilt u met uw klas een voorstelling bezoeken en/of een workshop boeken van TA? Volg dan onderstaande stappen:

1) Keuze van een voorstelling
Voor een persoonlijk advies bel de afdeling educatie van het theater van uw keuze of in Amsterdam van Toneelgroep Amsterdam zelf (Marije Wiggers, 020-795 99 42, marije@tga.nl).
De kassa zal u ook eerst doorverwijzen naar de afdeling educatie alvorens uw reservering aan te nemen. In overleg wordt bepaald welke/of de voorstelling voor de groep geschikt is.
Met de medewerker educatie bespreekt u: Om welk leerjaar en opleidingsniveau gaat het? Wat is de theaterervaring van de groep? Hoe worden zij op school op de voorstelling voorbereid?
De jongeren gaan idealiter vrijwillig naar de voorstelling en kennen de gedragscodes in het theater (zie 4).
Houd bij uw reservering rekening met één volwassen begeleider per tien scholieren onder de 18 jaar.

Wij laten bij reguliere voorstellingen maximaal 66 leerlingen toe, bij juniorproducties 80 en bij Medea 100.
Heeft u een aanvraag voor meer leerlingen dan de limiet per avond toelaat, dan vragen we u uw groep over meerdere voorstellingsdata te verspreiden.

Een toegangskaart voor de juniorvoorstelling bij een groepsbezoek scholieren kost € 10 (of € 6 indien men ook een TA-workshop volgt).
De kosten voor een toegangskaart voor reguliere voorstellingen voor een groepsbezoek scholieren bedraagt € 20 (of € 10 indien men ook een TA-workshop volgt).
De kosten voor een toegangskaart voor lange voorstellingen voor een groepsbezoek scholieren bedraagt € 27,50 (of € 17,50 indien men ook een TA-workshop volgt).

Verder heeft u de keuze:
a) U boekt een voorbereidende workshop bij TA
De theaterdocenten van TA kennen de voorstelling goed en zijn gespecialiseerd in het leggen van verbanden tussen deze kennis en de belevingswereld van scholieren. Als u een workshop afneemt krijgt u een aanzienlijke korting op de kaartjes voor de voorstelling.
b) U bereidt uw leerlingen zelf voor
Als u ervoor kiest om uw leerlingen zelf voor te bereiden wil TA voor uw voorstellingsbezoek graag meer informatie de inhoud van uw voorbereiding.


2) Bevestiging voorstellingskaarten
Na contact met de afdeling educatie en keuze van een voorstelling bevestigt en betaalt u uw voorstellingskaarten door ons Bestelformulier naar de kassa van de Stadsschouwburg te sturen (zie onderstaand bij 'De betaling van de voorstellingskaarten verloopt via de kassa). Wij plaatsen geen opties voor groepen.

Bij een door u aan ons bevestigde reservering kunnen géén toegangskaarten meer worden teruggeven, ook niet op de avond van de voorstelling. U kunt het aantal voorstellingskaarten tot uiterlijk 1 week van te voren aanpassen bij de kassa (met een marge van 5 voorstellingskaarten meer of minder). Voorstellingskaarten voor groepen kunnen alleen op de dag zelf nog opgehaald worden indien deze van tevoren al betaald zijn.


3) Bevestiging workshop(s)
Bij afname van workshops door TA een contract met betaalverzoek opgesteld en naar u toegestuurd. Hierin geeft u aan hoe u de workshop(s) wilt betalen (zie onderstaand bij 'De betaling van de workshop(s) verloopt via TA).


4) Voorbereiding op de voorstellingsavond
Scholieren worden in twee-, drie- of viertallen geplaceerd. U verdeelt zorgvuldig uw kaarten en placeert een volwassen begeleider bij groepjes met een verhoogd risico. Hij/zij grijpt in wanneer scholieren in de zaal overlast dreigen te veroorzaken.

De scholieren zijn op de hoogte van de gedragscodes in het theater: niet eten, drinken en praten tijdens een voorstelling. Telefoons staan helemaal uit en jassen hangen in de garderobe. Het toilet wordt bezocht vóór de voorstelling of in de pauze.

Indien TA klachten ontvangt over het gedrag van de scholieren tijdens de voorstelling neemt een medewerker van de afdeling educatie contact met u op.


Kosten en betaling van workshop(s)
De kosten voor een workshop van 2 uur zijn € 150 (excl. btw) voor maximaal 22 personen.

Bij workshops buiten Amsterdam worden de reiskosten van de theaterdocent (op basis van 2e klas OV) doorberekend.

Na uw bevestiging van de workshop(s) ontvangt de school digitaal een contract, waarin uw de wijze van betalen (cultuurkaart, factuur) kunt aangeven. U stuurt het ingevulde contract terug naar TA, waarna de afdeling crediteuren (020-795 99 17, crediteuren@tga.nl) de betaling verder met u rondmaakt.

Annuleren van een workshop kan tot drie weken voor aanvang. Bij latere annulering brengt TA de kosten in rekening.

TA behoudt het recht voor om een workshop tot drie weken van te voren te annuleren.


Financiële afwikkeling en annulering van de toegangskaarten
Na contact met de afdeling educatie en keuze van een voorstelling bevestigt en betaalt u uw voorstellingskaarten door het Bestelformulier dat u heeft ontvangen naar de kassa van de Stadsschouwburg te sturen: jasper.gilijamse@ssba.nl (020-523 77 60). Wij plaatsen geen opties voor groepen.

Bij betaling met Cultuurkaart wordt de weborder direct verstuurd. Bij betaling via factuur zal deze binnen enkele dagen naar het opgegeven adres verstuurd worden. In beide gevallen dient binnen 14 dagen na ontvangst van dit bestelformulier betaald te worden. Hierna vervalt de reservering van de voorstellingskaarten automatisch.
Let op: met het vervallen van uw reservering vervallen eventuele reserveringen van workshops niet mee; de reserveringen van workshops en voorstellingskaarten verlopen via gescheiden systemen. Als u niet naar de voorstelling komt en u ook de workshops wilt laten vervallen, wilt u dit dan alstublieft doorgeven aan uw contactpersoon bij de afdeling educatie van Toneelgroep Amsterdam?

U kunt tot uiterlijk een week voor de voorstelling -in beperkte mate- wijzigingen in het aantal voorstellingskaarten maken. Extra benodigde kaarten kunnen toegevoegd worden op basis van beschikbaarheid. Er kunnen tot maximaal 5 kaarten teruggegeven worden in ruil voor een tegoedbon voor een andere voorstelling van Toneelgroep Amsterdam.
Voorstellingskaarten voor groepen kunnen alleen nog op de dag zelf opgehaald worden indien deze vooraf al betaald zijn.

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald

 
 
 
oedipus jr. (ta-junior)

oedipus jr. (ta-junior)

do 26 apr 2018 - 14:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam

De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
oedipus jr. (ta-junior)

oedipus jr. (ta-junior)

do 26 apr 2018 - 18:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
oedipus jr. (ta-junior)

oedipus jr. (ta-junior)

za 28 apr 2018 - 14:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
oedipus jr. (ta-junior)

oedipus jr. (ta-junior)

za 28 apr 2018 - 18:30
Stadsschouwburg Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
vergeef ons

vergeef ons

za 28 apr 2018 - 20:00
Stadsschouwburg Utrecht
Utrecht
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst