zoek login
logo

educatie

home  >  educatie  >  theatervooropleiding amsterdam


De Theatervooropleiding Amsterdam is een parttime vooropleiding en heeft de ambitie om jong uitvoerend talent klaar te stomen voor het landelijke kunstvakonderwijs. De Theatervooropleiding is bedoeld voor acteurs, mime-spelers en performers tussen 16 en 23 jaar. Toneelgroep Amsterdam, De Stadsschouwburg Amsterdam, Frascati Theater , het Nederlands Theater Festival/Amsterdam Fringe Festival en Likeminds ondersteunen De Theatervooropleiding Amsterdam onder andere door het leveren van faciliteiten, kennis en menskracht.


Voor wie?

De belangrijkste voorwaarde is dat je in het jaar dat je mee doet aan de vooropleiding ergens op een theaterschool gaat auditeren als acteur/ actrice, performer of mimer. Verder moet je uit groot Amsterdam komen en kan je maar 1 keer een seizoen mee doen. We werken ieder jaar met maximaal 15 leerlingen.

Wanneer?

De opleiding start ieder seizoen in September en eindigt in mei.  We werken 35 zaterdagen in deze periode en houden rekening met vakantie, toets weken en eindexamens. Af en toe gaan we  bij de partners voorstellingen bezoeken en nabespreken. Dit kan ook wel eens op een avond  door de week zijn.

Toelating?

Iedereen die zich inschrijft wordt uitgenodigd voor 1 van de workshops op 7 en 8 juni in Frascati. Na deze workshop wordt de definitieve selectie gemaakt van maximaal 15 leerlingen. 

Kosten van de opleiding?

De opleiding zelf kost € 250,- voor 35 dagen en moet vooraf worden betaald. 

Waar?

Er wordt gewerkt in de gebouwen van de 5 alliantiepartners.

Inschrijven en informatie?

Via www.detheatervooropleiding.nl of via dta@tga.nl

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald

 
 
 
kings of war

kings of war

vr 20 okt 2017 - 19:00
Festival Dialog
Wroclaw
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
kings of war

kings of war

za 21 okt 2017 - 19:00
Festival Dialog
Wroclaw
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst