search log in
logo

De 10 beste voorstellingen volgens de VK

home  >  en  >  De 10 beste voorstellingen volgens de VK (28 Jun 2013)

Vandaag verschenen traditiegetrouw de lijstjes met de favoriete voorstellingen van het afgelopen seizoen in de Volkskrant. Na de repetitie / Persona prijkte zowel in de top 10 van Hein Jansen, Karin Veraart, als Vincent Kouters.

'Van Hoves liefde voor Ingmar Bergman leidde deze keer tot dit bijzondere tweeluik, met glansrollen van Marieke Heebink, Karina Smulders en Gijs Scholten van Aschat. In een decor waarmee Jan Versweyveld zichzelf overtrof.', volgens Karin Veraart. 'Mooi, rustig en zeker voor Van Hoves doen beheerst Bergman-tweeluik, waarin Na de repetitie het meeste indruk maakt. Omdat het genadeloos inzicht geeft in de toneelwereld, de ijdelheden, de onzerkerheden. Gijs Scholten van Aschat geeft weergaloos en soepel gestalte aan de rol van de theatermaker wiens rol bijna is uitgespeeld.', schreef Hein Jansen. 'Van het bijzondere uitklapdecor tot de geweldige rollen van Marieke Heebink, Karina Smulders en, in het eerste deel, Gijs Scholten van Aschat. Alles aan deze symbolische trip is perfect uitgevoerd. Zinnenprikkelend theater.', aldus Vincent Kouters.  

Wie Na de repetitie / Persona nog niet gezien heeft, wordt op zijn/haar wenken bediend en kan van 4 t/m 18 jan 2014 in de Stadsschouwburg Amsterdam terecht voor de reprise.

share

Rate

Please give your input here.  

loading media

 
 
 
age of rage

age of rage

Thu 17 Jun 2021 - 19:00
Internationaal Theater Amsterdam
Amsterdam
sold out
This show has been added to your wish list
age of rage

age of rage

Fri 18 Jun 2021 - 19:00
Internationaal Theater Amsterdam
Amsterdam
sold out
This show has been added to your wish list