zoek login
logo

Oeuvreprijs voor Ivo van Hove

home  >  nieuws  >  Oeuvreprijs voor Ivo van Hove (29 mrt 2012)

Ivo van Hove ontving vanavond de Amsterdam Business Award Oeuvreprijs 2012, voor zijn werk in de Amsterdamse culturele sector. De prijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt om het belang te onderstrepen van organisaties die zonder winstoogmerk aan de positieve uitstraling van de stad werken. Van Hove: 'Het is een eer om de Oeuvreprijs in ontvangst te nemen. Dit is een prachtige aanmoediging voor mijzelf en voor Toneelgroep Amsterdam om ons werk met nog meer mensen te delen. In de stad, in het land en ver daarbuiten.'

Home en body cosmeticabedrijf Rituals is de winnaar van de Amsterdam Business Award 2012. Het Amsterdamse bedrijf werd door de jury het best beoordeeld op het gebied van innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid, maatschappelijke betrokkenheid en bijdrage aan de regio.

Over Amsterdam Business Award
De Amsterdam Business Award is een initiatief van MeerBusiness Amsterdam, een regionaal zakenplatform dat als doel heeft een belangrijke verbindende factor te zijn in de economische regio Amsterdam. De zeskoppige jury vertegenwoordigt een verscheidenheid aan sectoren uit het Amsterdamse bedrijfsleven en bestaat uit: Dr. Marius Rietdijk, assistant professor Strategy & Behaviour Management VU Amsterdam, Nico Perdaan, eigenaar en partner Jan©Accountants, Philip van Poecke, sales director Telegraaf, Eric Traa, directeur markt centrum Rabobank Amsterdam, Arthur van der Kroef, partner Van Diepen Van der Kroef Advocaten, en Bart Maussen, oprichter en eigenaar Maussen Communications en Public Relations.

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald

 
 
 
de kersentuin

de kersentuin

do 22 aug 2019 - 19:30
Internationaal Theater Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
de kersentuin

de kersentuin

vr 23 aug 2019 - 19:30
Internationaal Theater Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst