zoek login
logo

Spelers gezocht voor Angels junior

home  >  nieuws  >  Spelers gezocht voor Angels junior (01 nov 2012)

Terwijl Angels in America in de grote zaal staat, spelen meer dan 30 Amsterdamse jongeren hun eigenwijze versie: Angels junior, waarbij ze het publiek langs alle uithoeken van de Stadsschouwburg Amsterdam leiden: van de foyers tot de repetitiestudio’s, van de kantine tot het dakterras.

Voor de nieuwe TA-junior voorstelling, Angels junior, zijn we zijn op zoek naar enthousiaste spelers tussen 14 en 20 jaar. De voorstelling is gebaseerd op Angels in America van Tony Kushner, wordt bewerkt door Erik Willems en geregisseerd door Karlijn Benthem, Rosa Fontein en Erik Willems. We spelen 10 keer in de Stadsschouwburg Amsterdam en gaan 23 feb in première (en spelen op 24 feb, 28 feb, 2 mrt en 3 mrt).

Wil je meedoen, stuur dan uiterlijk 19 nov een mail naar Sabine Pater (sabine@tga.nl). Ook voor meer info kan je bij Sabine terecht.

De repetities starten met een kick-off weekend op 4, 5 en 6 jan. Daarna repeteren we 1 keer per week en op za 12 jan, zo 27 jan, za 9 feb en tijdens de voorjaarsvakantie (16 t/m 24 feb). De selectieavond is gepland op di 4 dec en de deelname bedraagt € 100,-

> bekijk hier de trailer van de vorige ta-junior
> meer info over ta-junior

 

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald