zoek login
logo

TA op de Uitmarkt

home  >  nieuws  >  TA op de Uitmarkt (28 aug 2014)

Dit weekend barst het nieuwe theaterseizoen los in Amsterdam tijdens de Uitmarkt. Ook Toneelgroep Amsterdam is aanwezig in de Stadsschouwburg Amsterdam op za 30 en zo 31 aug.

Naar jaarlijkse gewoonte stellen de acteurs speciaal voor de Uitmarkt de Toneelbibliotheek samen: een wervelende opeenvolging van de mooiste TA-scènes uit het verleden en – voor de allereerste keer – enkele fragmenten uit het nieuwe seizoen. Met Hélène Devos, Roeland Fernhout, Aus Greidanus jr., Marieke Heebink, Hans Kesting, Frieda Pittoors, Alwin Pulinckx, Halina Reijn, Gijs Scholten van Aschat, Bart Slegers en Eelco Smits.
> toneelbibliotheek | za 30 aug | 15:00 | toegang gratis

Theater maak je samen, zonder publiek is er geen voorstelling. Geïnspireerd door de zin ‘I could die for you, but I couldn’t and wouldn’t live for you’ uit The Fountainhead, speelt het publiek tijdens de Uitmarkt zelf een rol in het decor van The Fountainhead. Elk half uur kunnen er vijftig personen deelnemen aan het ‘Speel met ons’-programma o.l.v. Rosa Fontein, Ilon Lodewijks en Janna de Lathouder. (leeftijd: 12 +)
> openbare workshop 'speel met ons' | zo 31 aug | 14:00, 15:00, 16:00 | toegang gratis

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald

 
 
 
de kersentuin

de kersentuin

di 27 aug 2019 - 19:30
Internationaal Theater Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
de kersentuin

de kersentuin

wo 28 aug 2019 - 19:30
Internationaal Theater Amsterdam
Amsterdam
bestel
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst