zoek login
logo

ammodo

home  >  ammodo  >  biografie

Ammodo, opgericht in 2011, is een non-profit organisatie die projecten initieert en ondersteunt ten behoeve van de ontwikkeling van kunst en wetenschap. Ammodo richt zich hierbij primair op hedendaagse beeldende kunst, podiumkunst en fundamentele wetenschap.

Het belangrijkste doel van de activiteiten die Ammodo ontplooit op het gebied van podiumkunst is het leveren van een bijdrage aan de totstandkoming, presentatie en ontwikkeling van hoogstaande producties die vernieuwend en bevragend van aard zijn.

Om dit doel te bereiken werkt Ammodo naast Toneelgroep Amsterdam samen met verschillende culturele instellingen zoals de Nationale Opera en Ballet, Holland Festival, Nederlands Dans Theater en If I Can’t Dance I Don’t Want To Be Part of Your Revolution.

Ammodo ondersteunt de totstandkoming van de Couperustrilogie en de voorstelling Husbands and wives van Toneelgroep Amsterdam.

'Toneelgroep Amsterdam beschikt over een gerenommeerd ensemble, (co)produceert op hoog niveau en nodigt interessante makers uit. Ammodo levert graag een bijdrage aan de totstandkoming van producties van het gezelschap, om de kwaliteit te waarborgen en de ontwikkeling van theater van internationaal niveau te stimuleren.' - Juliette de Wijkerslooth, directeur Ammodo

 

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald