zoek login
logo

Yahmani Blackman

home  >  Yahmani Blackman  >  biografie

'Als tienjarig asociaal introvert meisje werd ik door mijn moeder op Jeugdtheaterschool Zuidoost gezet. In dezelfde periode kwam ik een boek tegen in de bieb met de titel "Gekken leven langer” en toen ging het helemaal mis…'

Gekken Leven Langer….Een levenswijze en -kracht die laat zien dat liefde voor het zelf onsterfelijk maakt.

Als tiener heeft ze in verschillende voorstellingen van Jeugdtheaterschool Zuidoost gespeeld en daarna rolde ze in verschillende producties van andere theaters zoals de Engelenbak. Ook begon ze steeds meer zelfgeschreven stukken te performen en presenteerde ze op verschillende festivals(Afrovibes, BlackMagicWoman, Bijlmer Boekt, GoGoGo). Vorig jaar heeft ze haar eerste kindervoorstelling gemaakt met veertig kinderen in het BijlmerParktheater voor het kinderboekenfestival oktober 2014!

Gekken Leven Langer  is uniek, vreemd, shockerend, leerzaam maar vooral inspirerend. Gekken Leven Langer maakt haar craft eigenzinnig, puur, dierlijk en toegankelijk voor iedereen.

Yahmani Blackman een expressieve re-actrice;  een performer die reageert op elke situatie binnen en buiten de creatieve context.  Naast acteren en theatermaken studeert ze ook pedagogiek en geeft ze les aan kleuters, tieners en (voor de maatschappij) moeilijk opvoedbare jongeren.

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

gegevens worden opgehaald