zoek login
logo

angels jr. (ta-junior)

home  >  voorstellingen  >  angels jr. (ta-junior)

duur 1:00
première 23 feb 2013

Juniorvoorstelling bij Angels in America

Ergens in Amerika kruisen de levens van zes mensen elkaar. Zes mensen die grip op de wereld proberen te houden: Prior, vechtend tegen de ziekte aids; Louis die zojuist zijn relatie met Prior heeft verbroken; Joe, worstelend met zijn geaardheid; de hallucinerende Harper, Joe’s vrouw; Roy, een advocaat die over lijken gaat; en Belize, een reddende engel.

30 Amsterdamse jongeren spelen hun versie van Angels in America, de theaterhit van Toneelgroep Amsterdam. Een voorstelling over de angst om dood te gaan of de angst om te leven.

TA-junior maakt al meer dan tien jaar eigenwijze bewerkingen van voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam. Onder begeleiding van professionals uit het gezelschap repeteren en spelen jongeren hun eigen voorstelling. Studenten van kunstopleidingen oefenen op het gebied van regie-assistentie en fotografie hun toekomstige vak uit.

met lotte van de berg, martijn bosman, doralice covelli, sharlee daantje, keri van douwen, sophie engelberts, marousha gudde, annalin hoekstra, simone jansen, zoë de jonge, ziggy knel, kevin kok, jinte van der laan, jim lageveen, iris langereis, simone lopes, josephine moen, stefania murroni, mara van nes, carla pluymen, warsita van ravensberg, sara rietman, benjamin schmidt, rosie sommers, esther swelheim, axel thijm, jenny trimp, nicky vroegop, robbie wallin, mick westerhout
bewerking erik willems
regie karlijn benthem, rosa fontein, erik willems
dramaturgie willemijn barelds
productie anouk rutten
regieassistentie (stage) karlot bosch, priscilla vaudelle, nynke vermuë
productie toneelgroep amsterdam/stadsschouwburg amsterdam

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

Hélène Meyer, docent Artez Arnhem 2013-03-05 13:55
Ik vond Angels JR. prachtig. Sterk regieconcept, mooie cast, goed ensemble, mooie beelden en essentie scherp weergegeven. De insteek dat ze personages spelen toebedeeld krijgen, gaf in het uitspelen een meerwaarde aan de transparantie van de jonge speler. De bijbehorende was workshop lekker actief en enthousiast en vooral vakinhoudelijk.
Esther 2013-01-07 20:35
Ik kom kijken hoor Ziggy!
daan 2013-01-05 16:21
ben benieuwd
nicky 2013-01-04 20:23
mooie foto. With love nicky,
Sabine 2013-01-03 22:32
ik kijk er naar uit

gegevens worden opgehaald