zoek login
logo

een klein leven

home  >  voorstellingen  >  een klein leven  >  speellijst

speellijst

datum
tijd
locatie
kaartverkoop

share

Rate

Hieronder kunt u uw reactie invullen.  

Fia 2020-03-01 15:44
Tien dagen geleden zag ik de voorstelling Een Klein Leven. Ik heb even gewacht met reageren, maar doe het nu alsnog. Het bijwonen en zien van het toneelstuk was een in meerdere opzichten geweldige ervaring. Toen ik na afloop - nog onder de indruk van de performance - wilde applaudisseren voor de spelers, ontnam de militaristische manier waarop Hans Kesting het bedanken van het publiek leidde, mij in één klap die behoefte. Blijkbaar - hij lachte bij het verlaten van het toneel - zag Kesting het als grappig, dat hij als een officier het sein gaf waarop alle acteurs tegelijkertijd een buiging maakten, voor mij voelde het als een klap in mijn gezicht. Jammer, dat de indringende ervaring zo moest eindigen.
Geertje 2019-04-29 08:45
De beklemming van het misbruik en het geweld: ook als kijker drink je de gifbeker tot de bodem leeg. Zeer indrukwekkend. Ramsey Nasr is geweldig in deze rol.
Femke 2019-04-21 13:30
4 uur lang werkelijk adembenemend goed!
Jacqueline 2019-04-20 02:32
Woorden schieten te kort voor dit toneelstuk. Zo intens! Voor elke speler in welke rol dan ook, zal deze gespeelde gruwelijkheid een hel zijn, elke keer weer. Ik zat genageld in mijn stoel van angst, woede, ongeloof maar ook van de warme liefde die gegeven werd. Wat zal Hanya Yanagihara trost zijn om haar boek, zo vertaald te zien naar toneel. Iedereen bedankt voor deze “mooie” avond waar nog lang over na gepraat zal gaan worden.
Helen 2019-04-20 00:33
Hartverscheurend mooi. Prachtig gespeeld! Ik voelde liefde, ontroering, woede, onmacht, angst. Dank voor dit indrukwekkende stuk.
Thea 2018-09-29 10:50
Gisteren gezien.Het spel van Ramsey Nasser maakte op mij n grote indruk.heel mooi gespeeld.
 1 2  

gegevens worden opgehaald